Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

tU - Θα 'Μαι Εγώ

Το νέο κομμάτι των tU μόλις κυκλοφόρησε και πρέπει να το ακούσεις!...

Οι tU, η μπάντα από την Χαλκίδα, έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από το "X Factor 3" και ξεχώρισαν αμέσως για τις διασκευές τους, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουν μέχρι την τελική τετράδα. Αν και δεν κέρδισαν το έπαθλο του X-Factor, βγήκαν σίγουρα κερδισμένοι αφού μέσω του παιχνιδιού αλλά και της καλοκαιρινής τους περιοδείας, συνεργάστηκαν, ταίριαξαν και τελικά έγιναν ένα με τον Δημήτρη Θεοδωράκογλου.

Η μπάντα, που έχει σχηματιστεί εδώ και 9 χρόνια πλέον, έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχει συνεργαστεί επί σκηνής στο παρελθόν με τους Stavento και τους Professional Sinnerz.

Πιο ανανεωμένοι από ποτέ και με ολοκαίνουργιο κομμάτι, οι TU είναι έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν με τη θετική τους ενέργεια, το νεανικό τους αέρα και την εξαιρετική τους δημιουργικότητα και να κάνουν πάλι τη διαφορά! Σύντομα στις οθόνες μας και το νέο τους video clip..

Σίγουρα μια ιδιαίτερη μπάντα, που κράτησε χαρακτήρα και μέσα στο X Factor, αλλά και στα μετέπειτα βήματά της! Αυτό σημαίνει πως θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, για αυτό stay tU-ned!
tU - Θα 'Μαι Εγώ by Sony Music Greece

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες