Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ feat DISASTAH - ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ[Official Video]

Τον «Ημίσκουμπρα» ή αλλιώς Δημήτρη Μεντζέλο τον γνωρίζεται όλοι. Το ένα από τα δύο μέλη των Ημίζ κυκλοφορεί το δεύτερο συνεχόμενο βίντεοκλιπ του με το όνομα «Όσα και να πω»...
σε συνεργασία με τον Disastah από τους SMA. H σκηνοθετική άποψη είναι από τους Άρη Κουλαίδη και την Riseout Productions, ενώ η παραγωγή του κομματιού ανήκει στον DJ Space. Απολαύστε το…


neon

Του συγκεκριμένου τύπου να του στήσουμε ένα άγαλμα. Δεν γίνεται αλλιώς. Νέο βίντεοκλιπ από τον Neon και το κομμάτι «24ώρου βάσης» σε παραγωγή Cisco kid και σκηνοθεσία YouUp.gr. Αρκετά καλλιτεχνικό κλιπ που πραγματικά αξίζει να το δεις συγχωριανέ μου..



mithridatis


Η συνέχεια ανήκει στο άλλο μισό των Ημισκουμπρίων, τον Μιθριδάτη, ο οποίος έβγαλε στην επιφάνεια το νέο του κομμάτι. Το «Τρέχα Μαδαφάκα Τρέχα» από το «Μιθριμίδι» είναι σε παραγωγή Tyler από τους Pro Sinnerz και αναμένεται σε λίγο καιρό να γίνει και βίντεο κλίπ. Για πάρε ένα βλέφαρο φίλε μου.


sifu
Δυνατά για το πρώην τελευταίο μας κομμάτι. Ο Sifu VERSUS επιστρέφει με το single «Ανάβει Πράσινο» σε παραγωγή του DJ Vadim καθώς και ένα remix έκπληξη από τον Prophet Of Noise. Στο b side μπορείτε να βρείτε το κομμάτι «Ίδια Πορεία». To single κυκλοφορεί από την I Am Hip Hop και εμείς σας παρουσιάζουμε το ομώνυμο κομμάτι.


12os_pithikos
Για τέλος λέω να σας πάω σε ένα live μέσα από την τηλεόραση. Στο Ράδιο Αρβύλα βρέθηκε ο 12ος Πίθηκος και είπε παρέα με την Πελίνα το «Δια πυρός και σιδήρου», κομμάτι που είχαμε δημοσιεύσει στο Χιπ Χοπ χωριό 41. Απολαύστε σύντεκνοι μου..




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες