Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Tulisa ft. Tyga - Live It Up (Official Video)

Η Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια, πρώην μέλος του συγκροτήματος N- Dubz, κυκλοφορεί το δεύτερο solo single της σε συνεργασία με τον Tyga...


Μετά το No1 debut single της ''Young'', η Tulisa Contostavlos επιστρέφει ανανεωμένη φιλοδοξώντας να τραβήξει τα βλέμματα και πάλι πάνω της με το ''Live It Up''.

Το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά στα ραδιόφωνα της Βρετανίας χθες νωρίς το πρωί και η Tulisa δηλώνει πως στόχος της αυτή τη φορά δεν είναι το νούμερο ένα. Αντιθέτως, μετά από αυτό το βήμα περιμένει να ξεχωρίσει ως καλλιτέχνης στα μάτια του κοινού και να καθιερωθεί στη συνείδησή του. Στο τραγούδι συμμετέχει κι ο γνωστός rapper Tyga.

Ωστόσο τα πρώτα σχόλια που ακούστηκαν κυρίως στα social networks δεν ήταν και τόσο κολακευτικά, με την Tulisa να υπογραμμίζει πως δεν βλέπει καν Top 10 για το ''Live It Up'' καθώς είναι τόσο urban για το κοινό που δύσκολα θα φτάσει ψηλά.

Μαζί με το κομμάτι κυκλοφορεί και το video clip με την τραγουδίστρια και κριτή του X- Factor UK να εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ, χορεύοντας σε ένα τροπικό δάσος φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελωτό μαγιό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες