Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Kyma - Εγώ Εσύ ( official video clip )

Oι Κyma, ένα νεανικό και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο μας ταξιδεύει μουσικά από το 2008...
Ως ένα ακουστικό αρχικά σχήμα ξεκινούν με μια σειρά εμφανίσεων που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και σιγά σιγά τους καθιέρωσαν στο live της Θεσσαλονίκης. Καλοί μουσικοί αλλά πάνω απ'όλα καλοί φίλοι, εισέρχονται στο σχήμα με αποτέλεσμα σήμερα να καταλήξει σε μια πλήρη μπάντα.
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι ο Άγγελος Κεραμιδάς (main vocals),ο Αλέξανδρος Τσουμάνης (bass-vocals),o Denis Efimenko (el.guitar-vocals), ο Σταύρος Θεοδωρίδης (drumms) και ο Χρήστος Γκουγκούμας (keyboards-programming).Κινούμενοι σε ύφος up-tempo rock pop με έντονες επιρροές τόσο από ξένους όσο και από Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα(Lenny Kravitz,Muse,Beatles κλπ),οι Kyma ''οργώνουν'' τα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, ενώ ολοένα αυξανόμενες είναι οι εμφανίσεις τους στην Αθήνα.
Με αστείρευτη ενέργεια που χαρακτηρίζει το live της μπάντας και με πρόγραμμα που ξεσηκώνει και τον πιο απαιτητικό, συχνά ανανεωμένο οι Κyma συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι, καθώς το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφορούν το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο ''Εγώ εσύ'', ως προπομπό μιας σειράς κομματιών που ετοιμάζουν. Η αρχή του 2012 τους βρίσκει να περιοδεύουν στη βόρεια Ελλάδα ενώ παράλληλα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή στο club Kissfish στη Θεσσαλονίκη και στο Mike's Irish Bar στην Αθήνα.
Μόλις κυκλοφόρησε και το video clip του ''Εγώ εσύ'' .Με concept την πιο αληθινή ιστορία...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες