Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αλέξια: γεννήθηκε το 1964.!!!

Η Αλέξια (Αλέξια Βασιλείου) είναι Κύπρια τραγουδίστρια με πολλές μεγάλες επιτυχίες στη δεκαετία του '80 και '90...
Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1964 στην Αμμόχωστο της Κύπρου όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια ως τον Αύγουστο του 1974 που η τουρκική εισβολή ανάγκασε την οικογένεια της και χιλιάδες Ελληνοκύπριους να γίνουν πρόσφυγες μετακινούμενοι στο Νότο της χώρας. Από μικρή ξεκινάει μαθήματα κλασικού τραγουδιού και πιάνου.

Σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό
1981 – Πρώτη εμφάνιση της Αλέξιας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σε πολύ νεαρή ηλικία, ως μέλος του συγκροτήματος Island, που διαγωνίστηκε εκπροσωπώντας την Κύπρο και κατάφερε να κερδίσει την 6η θέση με το τραγούδι «Μόνικα» σε μουσική Δώρου Γεωργιάδη και στίχους Σταύρου Σιδερά.

1981 – 1985 Σπουδές στο περίφημο κολλέγιο Μπέρκλι της Βοστόνης, με καθηγητή τον παγκοσμίου φήμης βιμπραφωνίστα Gary Burton. Κατά την διάρκεια των σπουδών της ήταν μέλος μιας Γκόσμπελ Χορωδίας, ενώ κατά τη διάρκεια του τελευταίου της έτους, προτάθηκε από το πανεπιστήμιο και συμμετείχε σε 2 συναυλίες του Τσικ Κορία και της Γκέιλ Μοράν ερμηνεύοντας το 15λεπτο μουσικό κομμάτι "Hello Brazil", το οποίο παρέμεινε ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα.
1984 – η Αλέξια επιλέγεται από την CBS και συμμετέχει στο δίσκο «I am Siam», όπου ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι, γραμμένο από τον Brian Rotchschild και τον Stefan Vienna. Το «I am siam» κάνει μεγάλη επιτυχία και είναι για 9 μήνες top air play σε ραδιοφωνικούς σταθμούς Νέας Υόρκης και Βοστόνης, ενώ το άλμπουμ είναι στο Τοπ – 100 του Αμερικανικού Billboard.

1985 – Μετά την αποφοίτησή της από το Berklee College Of Music, η Αλέξια διδάσκει σολφέζ, μουσικολογία και ακουστική ανάλυση στο Boston Community Center, και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα Voice Therapy από τον διάσημο δόκτορ Μπλερ Μακλόσκι.
Αργότερα, μετακομίζει στην Νέα Υόρκη και συμμετέχει σε διάφορα μουσικά γκρουπ κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις. Είναι ενεργό μέλος 5 συγκροτημάτων και τραγουδάει σε τζαζ κουαρτέτα, αλλά και σε ποπ και ροκ μπάντες. Σταδιακά, γίνεται η lead φωνή σε τέσσερα jazz και fusion συγκροτήματα. Ένα από αυτά ήταν οι Axiom. Μαζί με τα συγκροτήματά της, η Αλέξια εμφανίζεται στην περιοχή του Manhattan και συνεργάζεται με μπάντες του Φρέντυ Τζάκσον και της μαύρης ντίβας Ρομπέρτα Φλακ.
Την ίδια περίοδο, σε μια από τις συναυλίες της στο club «Jason’s» στο Manhattan, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Lionel Hampton και τον Wayne Shorter.
Καριέρα στην Ελλάδα
Η πρωτοπόρος της ποπ
1987 – Συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι «Άσπρο Μαύρο», του Άντρου και της Μαρίας Παπαπαύλου, κερδίζοντας την 7η θέση. Το τραγούδι ξεπερνά τις 250.000 πωλήσεις στις χώρες της Σκανδιναβίας και αυτό είναι η κύρια αιτία που μετακομίζει στην Ελλάδα και κάνει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Αλέξια» σε μουσική Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και στίχους Γιώργου Μίτσιγκα.

Το άλμπουμ 'ΑΛΕΞΙΑ' έχει ρεκόρ πωλήσεων για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη (300.000 αντίτυπα) και η Αλέξια δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ποπ σκηνή στην Ελλάδα. Τα τραγούδια «Τα κορίτσια ξενυχτάνε», «Σταλιά σταλιά», «Το ξέρω το ξέρω», «Αγάπη καλοκαιρινή», «Γράμματα», «Θα σε περιμένω», «Κανένας δεν μας σταματά» έγιναν τεράστιες επιτυχίες. Εκείνη τη χρονιά ξεκίνησαν και οι εμφανίσεις της μαζί με τον Πασχάλη στο "Lady M" και συνεχίστηκαν στο "Οn the Rocks".





1988 - Οι ιστορικές εμφανίσεις της Αλέξιας στο Οn the Rocks με τον Πασχάλη, ηχογραφούνται και κυκλοφορεί ένα τριπλό άλμπουμ με τίτλο Party Οn the Rocks.

1989 – Κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «Ένα δύο τρία». Πρόκειται για έναν ποπ δίσκο με πρωτότυπο, καθαρά ευρωπαϊκό ήχο και τα τραγούδια έχουν την υπογραφή του Christian Leibl, του Θοδωρή Παπαδόπουλου, και της Βίλλυς Σανιάνου. Ξεχώρισαν οι επιτυχίες: «Έλα έλα», «Ερωτευμένη», «Όλοι θέλουνε να ξεχωρίζουν», «Χρόνια πολλά», «Κοίταξέ με», «Ένα δυο τρία». Ο δίσκος έγινε πολύ σύντομα χρυσός.

1990 – Η επιτυχία συνεχίζεται με τον δίσκο «Έλα μια νύχτα» σε μουσική Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και στίχους Γιώργου Μίτσιγκα και πάλι. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και ξεχώρισαν τα τραγούδια «Ορκίσου», «Δίλλημα», «Αλλάξαμε θέση», «Παίζω και χάνω», «Καλημέρα», «Ψεύτικος κόσμος» που είχε θέμα τα ναρκωτικά. Την επόμενη χρονιά, η Αλέξια ξεκινά μια καμπάνια κατά των ναρκωτικών με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και σε πολλά από τα σχολεία της χώρας. Την πλαισίωναν οι Μπλα Μπλα και οι Πυξ Λαξ.







1991 – Παίρνει το πρώτο βραβείο για την Ελλάδα στο φεστιβάλ Eurosong που έγινε στην Κέρκυρα, με το τραγούδι «Έλα να δεις». Η μουσική είναι της Λουκίας Γιαβάσογλου και οι στίχοι της Λουκίλας Καρερ, ενώ διευθυντής ορχήστρας είναι ο Μίμης Πλέσσας. Τον διαγωνισμό τον παρουσίασε η Κέλλυ Σακάκου.
Η αρχή της στροφής
1992 – Είναι η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό κλιπ για γνωστό αναψυκτικό, μια μεγάλη παραγωγή ανάλογη εκείνων του εξωτερικού. Το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση είναι το «Ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός», μια σύνθεση του Γιώργου Αλκαίου και της Αναστασίας Μουτσάτσου.

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο «Νερομπογιές». Στο δίσκο αυτό η Αλέξια ωριμάζει και ερμηνευτικά και σε επιλογή τραγουδιών, και ταυτόχρονα τολμά και προτείνει ένα αλλιώτικο ρεπερτόριο για το είδος που είχε ταυτιστεί στο ξεκίνημά της. Τη μία πλευρά του δίσκου έγραψαν ο Σπύρος Πάζιος και η Τασούλα Θωμαΐδου («Μάτια μου», «Νερομπογιές», «Τρυφερά», «Έχω μια αγάπη»), ενώ την άλλη πλευρά ο Κώστας Τουρνάς και ο Σταύρος Λάντσιας («Μπορεί», «Όσο θα λείπεις», «Είσαι το καλύτερό μου», «Σπίτι σου ή σπίτι μου» και το «Η δική μου η πατρίδα» που είναι αφιερωμένο στην Κύπρο. (Είναι η πρώτη Κύπρια που ερμηνεύει κομμάτι για την χώρα της). Το τραγούδι «Μάτια μου» ήταν στο Τοπ-10 για πολλές εβδομάδες.







Από μια άλλη εποχή...
1993 – «Η Αλέξια ερμηνεύει τα Κλασικά» σε ένα διπλό δίσκο, μια τολμηρή ιδέα, με περιεχόμενο παλιά ελαφρά τραγούδια που έχουν γραφτεί από το 1939 ως το 1968, ένα ρεπερτόριο κλασικό με την υπογραφή μεγάλων δημιουργών. Η ενορχήστρωση ανήκει στον Κώστα Καπνίση, ενώ, οι ηχογραφήσεις έγιναν στην Βουλγαρία με 20μελή ορχήστρα. Στο δίσκο συμμετέχουν: η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου στο «Πρώτο ραντεβού», ο Βλάσσης Μπονάτσος στον «Πειρασμό» και η Ζωίτσα Κουρούκλη στον «Διπλό γλυκό καημό». Τέλος, τα Κλασικά είναι ο πρώτος πλατινένιος δίσκος που έγινε ποτέ στην Κύπρο ως το 1993. Ως τότε, κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν είχε κάνει χρυσό ή πλατινένιο δίσκο στο νησί της Αφροδίτης. Η παραγωγή του δίσκου είναι του Μάκη Δελαπόρτα και έχει ξεπεράσει τις 500.000 αντίτυπα σε Ελλάδα και Κύπρο.



Η Αλέξια πρωταγωνιστεί σε μιούζικαλ
1994 – Ανεβαίνει στη Κύπρο το Μιούζικαλ «Φρανκ και Στάιν» με πρωταγωνίστρια την Αλέξια. Μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου, λιμπρέτο Σταύρου Σιδερά. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο δίσκος «Κεκλεισμένων των θυρών» με τα τραγούδια του μιούζικαλ με την συμμετοχή των Στέφανου Κορκολή και Γιάννη Μπέζου σε δυο κομμάτια.

Μούσα του Μίκη Θεοδωράκη
1995 - Σεπτέμβριος – Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα 70 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη. Η Αλέξια αποτελεί την έκπληξη της βραδιάς και ανοίγει τη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Φαίδρα / Αγάπη μου», ύστερα από κάλεσμα του ίδιου του συνθέτη. Μετά από αυτή τη συμμετοχή, τής προτείνεται να συμμετέχει σε συναυλίες του Μίκη Θεοδωράκη σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, την Μαρία Φαραντούρη, τον Βασίλη Λέκκα, τον Πέτρο Γαϊτάνο κ.α. Στη συνέχεια η Αλέξια είναι ενεργό μέλος, για 4 περίπου χρόνια, της Λαϊκης Ορχήστρας 'Μίκης Θεοδωράκης'. Ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δίσκοι και συναυλίες για την Κύπρο
1996 - 1997 Κυκλοφορούν 2 άλμπουμ αφιερωμένα στην Κύπρο. Το «Αχαιών Ακτή» και το «Αμμόχωστος, Λεμονανθούσα μου κυρά». Αχαιών Ακτή: Περιέχει 5 τραγούδια σε μουσική Χρήστου Φιλίππου και στίχους Κώστα Φασουλά. Στο ρεμπέτικο 'Όμορφη θλιμμένη κόρη' συμμετέχει ο μετρ του είδους, ο ρεμπέτης Τάκης Μπίνης, ενώ ξεχώρισε και το τραγούδι 'Αμάραντος'. Αμμόχωστος, Λεμονανθούσα μου κυρά: Το δεύτερο άλμπουμ είναι αφιερωμένο ειδικά στην Αμμόχωστο, την ομορφότερη πόλη της Κύπρου, η οποία 'ερήμωσε' το 1974 με την τουρκική εισβολή. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε αρχικά στην Κύπρο με απαγγελίες της ηθοποιού Άννας Συνοδινού, ενώ στη δεύτερη έκδοση που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα το 1997 συμμετείχαν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως ο Κώστας Καζάκος , ο Δημήτρης Ποταμίτης, η Θέμιδα Μπαζάκα, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και η Ελένη Χατζηαργύρη. Τα κείμενα είναι της Κλαίρης Αγγελίδου με μουσική Μάριου Μελετίου. 1997 Οκτώβριος – Η Αλέξια δίνει συναυλία στο Ηρώδειο, προς τιμήν της Αμμοχώστου πλαισιωμένη από την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Στη συναυλία συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Ποταμίτης, Κώστας Καζάκος, Θέμις Μπαζάκα, Ελένη Χατζηαργύρη.

Τζαζ Ντίβα
1997 - Η Αλέξια επιστρέφει με τον τζαζ δίσκο «Alexia in a jazz mood», στον οποίο συμμετέχουν φιλικά οι John Patitucci (μπάσο), Gary Novak (drums), Chick Corea (πιάνο) και Gayle Moran (πλήκτρα) [Spain, Soft and gentle]. Εκτός από τα 11 αγγλόφωνα κομμάτια (Summertime, Cry me a river, A night in Tunisia κ.α.), το «In a jazz mood» περιέχει το «Ξημερώνει» του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους Κώστα Τριπολίτη και το «Χάρτινο το φεγγαράκι» (Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Γκάτσου), για το οποίο οι κληρονόμοι του μεγάλου δημιουργού έδωσαν κατ’ εξαίρεση άδεια στην Αλέξια να το διασκευάσει. Ο δίσκος θεωρείται ο πιο εμπορικός τζαζ δίσκος στην Ελλάδα και η Αλέξια η καλύτερη ελληνόφωνη τζαζ τραγουδίστρια.

Αλέξια - Μίκης Θεοδωράκης
1998 - Κυκλοφορεί ο δίσκος «Αλέξια – Μίκης Θεοδωράκης», ένα διπλό άλμπουμ με 26 αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχουν οι ενορχηστρωτές – μουσικοί: Νίκος Τατασόπουλος, Γιώργος Ζαχαρίου, Δημήτρης Τσομπανέλης (ο οποίος έγραψε 52 κανάλια φωνών, δημιουργώντας τη χορωδία του δίσκου), Peter Massink, Fergus Currie, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Χρίστος Χριστοφή. Εκπλήξεις στο δίσκο: το ντουέτο της Αλέξιας με την Μίλβα στο «Περιγιάλι», η συμμετοχή του Ελβετού αρπίστα Αντρέα Βολεμβάιντερ, που για πρώτη φορά ερμηνεύει έργο άλλου συνθέτη και για πρώτη φορά συμμετέχει ως «φιλοξενούμενος» καλλιτέχνης στη «Μαρίνα» και το «Κοιμήσου αγγελούδι μου». Τέλος, οι αυθεντικοί στίχοι του Ιρλανδού ποιητή Μπρένταν Μπίαν στο «Γελαστό παιδί», που ακούγεται ως νέο τραγούδι, υπό τον τίτλο «On the 18th of November».
Η Αλέξια στο CNN
1998 Μάιος - Προβάλλεται παγκοσμίως η εκπομπή του CNN αφιερωμένη στην Αθήνα και στη τέχνη της Ελλάδας. Ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα, στο οποίο εμφανίζεται η Αλέξια ως μια σημαντική τζαζ φωνή της χώρας μας. Το τραγούδι που προβλήθηκε στην εκπομπή είναι «Το τραίνο φεύγει στις Οκτώ» του Μ. Θεοδωράκη ερμηνευμένο άρτια από την Αλέξια σε στέκι του Ψυρρή. Το ντοκιμαντέρ έκανε το γύρο του κόσμου τηλεοπτικώς μέσα από τη συχνότητα του CNN.
Μουσική για ταινίες και θέατρο
1999 Η Αλέξια συνεργάζεται με τον συνθέτη Αριστείδη Μυταρά στο δίσκο «Η κυρία με τις καμέλιες» για την ομώνυμη μουσική παράσταση «Η Κυρία με τις Καμέλιες – 150 χρόνια μετά», με το Χοροθέτρο ΟΚΤΑΝΑ. Η Αλέξια είναι η βασική ερμηνεύτρια των τραγουδιών και δίνει μια εξαιρετική αισθαντική και εσωτερική ερμηνεία στα κομμάτια, με χαρακτηριστική την ερμηνεία της στο You will come back (πιάνο-φωνή).

2000 - Τεράστια εμπορική επιτυχία αποτελεί η ταινία Safe sex καθώς και το soundtrack στο οποίο συμμετέχει η Αλέξια με το τραγούδι Put the blame on mame , αποδίδοντάς το εκπληκτικά.

Την ίδια χρονιά, η Αλέξια τραγούδησε δύο τραγούδια του πιανίστα/συνθέτη/ενορχηστρωτή Κώστα Κακογιάννη, για την ταινία «The Road to Ithaca» (Ο δρόμος για την Ιθάκη), σκηνοθετημένη από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Κώστα Δημητρίου. Τα τραγούδια ήταν το «The Road to Ithaca» σε στίχους της Linda Bourbon Povall, και το «Never-Never Land» σε στίχους του Ζήνωνα Ζηντίλη.
Επίσης, συμμετέχει σε μια συναυλία προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με το τραγούδι «Ποια νύχτα σε έκλεψε». Η συναυλία ηχογραφείται κι αργότερα κυκλοφορεί σε cd.
Νέα Μουσική
2001 - Η Αλέξια, έχοντας ήδη παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής στο εργαστήριο της Χριστιάννας Λαμπρινίδη μέχρι το 2000, ξεκινάει να συνθέτει μουσικά κομμάτια, να γράφει πεζά και ποιήματα. Έτσι γεννιέται ένα τριπλό άλμπουμ, το Re-bE, σε σύνθεση δική της και περιέχει αυτοσχεδιασμούς, ορχηστρικά κομμάτια, πειραματισμούς σε πεζά κτλ.
2007- Η νέα δισκογραφική στέγη της Αλέξιας είναι η track7music * track7music, μια νέα εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που σέβεται τον καλλιτέχνη και τις ανησυχίες του, καθώς δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της τέχνης. Ένας από αυτούς είναι το track7artspace. Στο χώρο αυτό παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο, με την επιμέλεια της Δρ. Σάνιας Παπά, η έκθεση Αγάπη καθαρή, όπου η Anisa Ashkar από την Παλαιστίνη και ο Joseph Dadoune από το Ισραήλ, πρότειναν στην Αλέξια να συμμετέχει στα 2 αυτόνομα έργα τους. Το project "Αγάπη καθαρή" αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος βλέπουμε την performance της Anisha Askar, «In a blink of an eye» - μια ανατροπή του μύθου της Μέδουσας. Εδώ, η Αλέξια έχει το ρόλο της θεάς Αθηνάς, τραγουδάει και απαγγέλει πεζά ενώ, ο χορευτής Μιχάλης Ελπιδοφόρου αναλαμβάνει το ρόλο του Περσέα. Το δεύτερο μέρος αποτελείται από το φιλμ του Joseph Dadoune, «Bunker Buster» το οποίο γυρίστηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Όλοι οι φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί της ταινίας κατεγράφησαν σε δίσκο βινυλίου περιορισμένων αντιτύπων, με τον τίτλο “Score No1 in Three Moments of Origin”.
Σήμερα
Η Αλέξια επιστρέφει στη δισκογραφία με μια διαφορετική μουσική πρόταση. Πρόκειται για το νέο τριπλό cd με τίτλο “Re-bE”, το οποίο φέρει για πρώτη φορά την υπογραφή της ίδιας στις συνθέσεις, τους στίχους, τα πεζά και τους διάχυτους αυτοσχεδιασμούς. Η παραγωγή του άλμπουμ ξεκίνησε το 2000 και όπως λέει η ίδια: «Το “Re – bE” είναι για μένα ένας πολύ ιδιωτικός και ταυτόχρονα ένας πολύ ανοιχτός διάλογος με τον εαυτό μου. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του, το “Re – bE”, έφερε κοντά πάρα πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους. Ελπίζουμε μέσω της μουσικής του να σας μεταφέρουμε όλη αυτή την αγάπη και καλοσύνη που μοιραστήκαμε». Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο, στη Βουλγαρία, στη Μπρατισλάβα, στο Μανχάταν, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της Μπρατισλάβας.
“Ηλεκτρισμός”, “Time/Love me”, “Raices volantes”, “My tango”, “You and I”, “This is our life”, ”Famagusta”, “Letter to the unborn”, “Η ώρα που περνά”, “The street I live”, “Sand or wind” είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά κομμάτια  ενός σημαντικού έργου, του “Re-bE”,  που πιστεύουμε πως θα αγγίξουν κάθε ακροατή. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Performance Street, σε πρωτότυπη συσκευασία και συνοδεύεται από ένα επιμελημένο ένθετο booklet 208 σελίδων.



Προσωπικά άλμπουμ
  • Αλέξια (1987)
  • Ένα δύο τρία (1989)
  • Έλα μιά νύχτα (1990)
  • Νερομπογιές (1992)
  • Η Αλέξια ερμηνεύει τα κλασικά (1993)
  • Κεκλεισμένων των θυρών (1994)
  • Αχαιών ακτή (1996)
  • Alexia in a jazz mood (1996)
  • Αμμόχωστος, λεμονανθούσα μου κυρά (1997)
  • Αλέξια - Μίκης Θεοδωράκης (1998)
  • Re-be (2010)
Συλλογές
  • Παίζω και χάνω (1992)
  • Αλέξια '95 - οι μεγάλες επιτυχίες (1995)
  • Άσπρο μαύρο 1987-1990 (1998)
  • Χάρτινο το φεγγαράκι - όλες οι επιτυχίες (2002)
Συμμετοχές
  • I am siam - She went pop (1984)
  • Party on the rocks (1988)
  • Κλήσεις, προκλήσεις, προσκλήσεις του Πέτρου Κωλέτη (1990)
  • Επικίνδυνα παιχνίδια του Αντώνη Καλογιάννη (1990)
  • Σινεμά, ο δικός μας παράδεισος (1991)
  • Μίμης Πλέσσας - Λευτέρης Πανταζής (1992)
  • Κάτω απ΄την Ακρόπολη του Κώστα Τουρνά (1993)
  • Τα ντουέτα του Κώστα Τουρνά (1994)
  • Χωρίς ρεύμα (1994)
  • Service του Σταμάτη Κραουνάκη (1997)
  • Η κυρία με τις καμέλιες του Αριστείδη Μυταρά (1999)
  • Safe sex (O.S.T.) (1999)
  • The road to Ithaca (O.S.T.) του Κώστα Κακογιάννη (2000)
  • Τα πικροσάββατα και μια σερενάτα του Παναγιώτη Καραδημήτρη (2001)
Maxi-singles
  • Please me lover - Aspro mavro (1987)
  • Οι καμπάνες χτυπούν...Λευκά Χριστούγεννα (1989)
  • Έλα - Love me (1991)
  • Κάθε φορά που γελάει ένα παιδί - συμμετοχή (1992)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες