Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Rihanna - Where Have You Been

Μετά από ένα μικρό σίριαλ σχετικά με το ποιό θα είναι το νέο single της Rihanna από το δίσκο της ''Talk That Talk'', οι fans αποφάσισαν και επέλεξαν το ''Where Have You Been''...
Αφού δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής της εταιρείας, η Rihanna έδωσε την επιλογή στους fans της να αποφασίσουν μέσω twitter για το αγαπημένο τους κομμάτι που θα ήθελαν να κυκλοφορήσει σαν το επόμενο single της.
Έτσι το ''Where Have You Been'' αποτελεί το τέταρτο single της Rihanna από το ''Talk That Talk'' και το τρίτο videoclip που ετοιμάζει. Την μουσική έχει γράψει ο δημιουργός της προηγούμενης επιτυχίας της ''We Found Love'' Calvin Harris και το κομμάτι είναι house και dance-pop, έχοντας εμφανείς επιρροές από το R'n'B στυλ της Rihanna. Λίγο από όλα δηλαδή.
Τα γυρίσματα του video clip ξεκίνησαν στις 7 Μαρτίου και σύντομα θα το έχουμε μπροστά στις οθόνες μας. Ήδη κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Rihanna η οποία είναι χωρίς μπλουζάκι και με διαφορετικό χρώμα μαλλιών, μαύρο αυτή τη φορά για τις ανάγκες του videoclip.
Λοιπόν ακούγοντάς το, αναρωτιέστε κι εσείς ''Where Have You Been'' για αυτό το κομμάτι;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες