Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Νέα κυκλοφορία: Rainman - "Όνειρα"

Ο Rainman από το Αγρίνιο, μας παρουσιάζει τo πρώτο του mixtape, με τίτλο «The Rejected Vol. 1» από την Sicilian Productions...
Την τελική παραγωγή, ηχοληψία και μίξη έχουν αναλάβει οι Santino Dante (Πάτρα) και Will Cres (California,USA), μέλη της Sicilian Productions.
Οι παραγωγές έχουν γίνει από Diveno, JK1, Santino και έχουν χρησιμοποιηθεί και αρκετά instrumentals. Συμμετέχουν στα κομμάτια οι Jazzmix (Αγρίνιο) και Touch of Cas (San Diego, California).
Πρόκειται για ένα σύνολο 14 κομματιών, που εμπεριέχουν όλες τις πτυχές της προσωπικότητας του. Προβάλει την «Ψυχή» και τα «Όνειρα» του πάνω σε παραγωγή JK1. Αναρωτιέται «Ποιός;» θα σταματήσει (σε παραγωγή Diveno) την «Απόδραση» του (σε παραγωγή JK1) από τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Φαίνεται ότι είναι «One Blood» μαζί με τους φίλους του και «Κάθε μέρα» μας λέει «Δεν κάνω πίσω». Για την πολιτική κατάσταση αφιερώνει «100 μπάρες ιστορίας» και βλέπουμε «What would it take ?» (σε παραγωγή Diveno) για να βγάλει παλιές ερωτικές ιστορίες από το μυαλό του. «Σκοπός» του είναι να δηλώσει το «Όνομα» του σε ρυθμούς freestyle και να δείξει τι εστί «Σεβασμός» για κάθε «Χαμένο πρίγκιπα». «Good to Go» !

Απολαύστε υπεύθυνα ! Και να είστε επιεικείς... τα καλύτερα έρχονται...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες