Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ακούστε το νέο τραγούδι του ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ-Αντε γεια σου!!

O Άγγελος διαθέτει μια γνήσια φωνή με δυνατή ερμηνεία και πολύ χαρακτηριστική χροιά... το τραγούδι του με τίτλο ‘’άντε Γειά σου’’ ξεχωρίζει εδώ και λίγες μέρες σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα.


Μουσική:Βασίλης Δαραμούσκας
Στίχοι:Στέλλιος Μαργωμένος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  

Γεννήθηκε στην Αθήνα , η μεγάλη του όμως  αγάπη για την μουσική, τον οδηγεί στη Θεσσαλονίκη όπου φοίτησε στο «Πανεπιστήμιο Μακεδονία», στο τμήμα «Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης». Παράλληλα άρχισε την επαγγελματική του ενασχόληση με τη μουσική, τραγουδώντας και παίζοντας πιάνο και κιθάρα σε μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα στη Θεσσαλονίκη, το Άργος και το Ναύπλιο

Τον Οκτώβριο του 2006 επιλέχτηκε και συμμετείχε στο «Dream Show 2» καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Κατόπιν συνεργάστηκε με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό σε συναυλίες.

Από το Μάρτη του 2007 ως τον Ιανουάριο του 2008 τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Posidonio» δίπλα στο Νίκο Βέρτη. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε και στη Θεσσαλονίκη στο «Όραμα» από το Μάρτιο έως το Μάιο του 2008.

Παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2007 ως τον Ιούνιο του 2008 συμμετείχε στην εκπομπή «Θα πεις κι ένα τραγούδι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο,

Το Καλοκαίρι του 2008 τραγούδησε στο «Volcano» στην Πάτρα.

Αμέσως μετά, κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν (έως το Μάρτιο του 2009), ακολουθεί μια ιδιαίτερη συνεργασία με το Γιάννη Πλούταρχο, σε έναν ξεχωριστό χώρο, το «REX».

Αρχές του προηγούμενου χρόνου έκανε δύο πολύ σημαντικές συνεργασίες με δύο ξεχωριστούς  συνθέτες. Η μία ήταν με τον Γιάννη Σπανό στη «Σφεντόνα» (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος 2010) και η άλλη με τον Τάκη Σούκα στο «Χαμάμ» (Φερουάριος-Απρίλιος).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες