Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Stavento από πλατίνα!




















Η βράβευση ενός συγκροτήματος με χρυσό δίσκο, είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Πόσο δε, η βράβευση με πλατινένιο. Πρόκειται για την απόλυτη δικαίωση, κόπων και δυσκολιών ετών. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο πλατινένιος είναι η επίτευξη του ονείρου κάθε τραγουδιστή. Γιατί όπως και να το κάνουμε, το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα όμως... ουδείς!
Μια τέτοια όμορφη στιγμή, είχαν την ευτυχία χθες να ζήσουν οι Stavento οι οποίοι σε συνεργασία με το club DC και τον Ρυθμό 94.9 (ο οποίος γιόρτασε τα 10 του χρόνια), κάλεσαν τους ακροατές του να τους απολαύσουν σε μια σύντομης διάρκειας αλλά περιεκτικής σε συναίσθημα συναυλία. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Μάκης Πουνέντης, ενώ τους πλατινένιους απέδωσε η νέα διευθύντρια της Sony Music, Ελένη Φωσκόλου  για τις πωλήσεις του άλμπουμ «Μία φορά κι έναν καιρό» αλλά και τις άνω των 100.00 digital πωλήσεις των επιτυχιών του «Σαν έρθει η μέρα» & «Άμα σ' είχα κοντά μου» στους Stavento ευχαριστώντας τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν εδώ και 3 χρόνια στην εταιρεία και τονίζοντάς τους πως ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ όπως τιτλοφορείται και η νέα τους επιτυχία.







 Το club ήταν γεμάτο, celebrities και τραγουδιστές και όλοι φάνηκαν να τραγουδούν μαζί με το συγκρότημα τις επιτυχίες τους «Σαν έρθει η μέρα», «Μέσα σου», «Hey Hop», «Μια γυναίκα όλα τα μπορεί» καθώς και το νέο τους single «Όλα καλά θα πάνε».







 Παρόντες ήταν οι ακροατές του Ρυθμού 949 που γέμισαν το club και απόλαυσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τους STAVENTO και τους διάσημους φίλους τους που έσπευσαν να τους συγχαρούν όπως ο Μύρωνας Στρατής, οι Μέλισσες, τα Κόκκινα Χαλιά και η Ήβη Αδάμου.
 Η νύχτα κύλησε ευχάριστα μέσα σε μια θετική ατμόσφαιρα και όλοι ευχήθηκαν στους Stavento την συνέχεια της επιτυχημένης τους πορείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες