Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Απόψε ο Χρήστος Μενιδιάτης live @ Sea n' City!

Απο την Κυριακή 5 Ιουνίου τα my Sundays live ξεκίνησαν μια νέα σειρά από events που θα συζητηθούν πολύ.





Κάθε Κυριακή στον στιλάτο χώρο του SEA "n" CITY στο πρώην ΒΟ στην Βούλα, οι πιο καυτοί Έλληνες και Ελληνίδες τραγουδίστριες σε εμφανίσεις όλο φωτιά! Αυτή την Κυριακή 26 Ιουνίου ο Χρήστος Μενιδιάτης ερμηνεύει live γνήσια λαϊκά ακούσματα!

Tο πιο επιτυχημένο ελληνικό club party με ζωντανές εμφανίσεις των μεγαλύτερων stars της μουσικής στα καλύτερα venues της πόλης!

Η καθιερωμένη πλέον Κυριακή σαν ημέρα εξόδου σε club-restaurants με ελληνική μουσική, κέφι από γνωστούς djs και ζωντανές εμφανίσεις από καθιερωμένους stars καλλιτέχνες και τραγουδιστές, έχει όνομα και οφείλει την ύπαρξη της στα Greek Sundays Parties!

Ξεκινώντας το 2004 με βασική DJ την Ναταλία Γερμανού και έκτακτες εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, τα Greek Sundays Parties έβαλαν φωτιά στις Κυριακές στα καλύτερα venues της πόλης! Ακρωτήρι – Dekko – Envy – Baraonda- Divine είναι οι χώροι που έχουν φιλοξενήσει μέχρι στιγμής τα Greek Sundays Parties!

To 2010 τα Greek Sundays Parties θέλοντας να δείξουν την μετάβαση στην νέα εποχή της Ελληνικής μουσικής, προσθέτουν το ‘my’ στον τίτλο τους προσωποποιώντας την αίσθηση του κόσμου ότι αυτή είναι η βραδιά τους! Με μόνιμη συνεργασία με τον κορυφαίο ραδιοσταθμό Sfera Radio και special guest dj τον Valentino, τα MY SUNDAYS έχουν φιλοξενήσει μέχρι στιγμής αρκετούς απο τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες