Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Απόψε DJ Todd Terje @ Cariocas Beach Bar!

Το Cariocas Beach Bar φέρνει την Κυριακή 26 Ιουνίου, τον Νορβηγό Todd Terje - ο οποίος σήμερα θεωρείται μια από τις ηγετικές μορφές στην παγκόσμια nu disco σκηνή με τα remixes και re edits του να γίνονται ανάρπαστα και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο «βάζοντας φωτιά» με κάθε dj set του.



Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό της Νορβηγίας, ο Todd Terje δεν μπορούσε να φανταστεί σε νεαρή ηλικία πως στο μέλλον η κύρια ασχολία του θα ήταν η μουσική. Η μοίρα τον έφερε δίπλα στους θρύλους της Νορβηγικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής Prins Thomas, Lindstrom, Strangefruit και Tore Kroknes από τους οποίους εμπνεύστηκε και καθοδηγήθηκε. House, funk, techno ή disco, το πραγματικό νόημα και το μυστικό ενός επιτυχημένου party για τον Terje είναι ο σωστός συνδυάζοντας όλους τους ήχους και τους ρυθμούς με την μεγαλύτερη επίδραση δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα..

Για όλα αυτά, και για πολλά άλλα ακόμα, περιμένουμε με ανυπομονησία την καταπληκτική του εμφάνιση στο Cariocas Beach Bar που θα σηματοδοτήσει για ακόμα μια φορά την διασκέδαση του φετινού καλοκαιριού!

Τέλος, από την Κυριακή 12 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι θυπάρχoυν πούλμαν κάθε Κυριακή, με σημείο αναχώρησης τον σταθμό Μετρό Δάφνης, με ώρα αναχώρησης του πρώτου πούλμαν στις 11:00 π.μ., και ώρα αναχώρησης από Cariocas του πρώτου πούλμαν στις 22:00. Catch the Bus and take a ride to Cariocas Beach!! (Δηλώσεις Συμμετοχής: 6942719370, http://www.facebook.com/pages/The-Cariocas-Sunday-Bus)

Doors open from 10:00 till Late
Cariocas Beach Bar: Σχοίνος-Αλεποχώρι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες